El festival

Des de la Fundació Privada Joan Bosch, titular de l’Escola Universitària ERAM, vam arrencar aquest projecte l’any 2021, entenent-lo com una aportació a l’ecosistema cultural gironí. És una iniciativa que es presenta com a efecte natural en l’evolució dels propis objectius i trajectòria de la fundació, centrada en la recerca, la qualificació i la professionalització en els àmbits de la cultura visual i escènica. 

El Festival Z és una mostra d’arts vives i d’espectacles creats per i per a joves. I, alhora, és un espai de diàleg professional que promou la reflexió sobre la creació jove i que neix amb la voluntat de contribuir en la visibilització i la professionalització de creadores i creadors escènics menors de 30 anys i residents a Catalunya.

Professionals

El Festival Z és una plataforma d’acompanyament i promoció de materials escènics produïts a Catalunya, amb un èmfasi especial en les produccions de Girona i els voltants. Aquesta iniciativa té l’objectiu de crear oportunitats de qualitat i de negoci, constituint-se com un espai de trobada de referència per professionals del sector de totes les trajectòries, edats i experiències.

El termini d’inscripció PRO per l’edició 2024 ja està tancat. Si tens qualsevol dubte pots contactar amb professionals@festivalz.org

Convocatòria

La convocatòria 2024 ja està tancada. Us esperem al Festival Z de l’11 al 14 de juliol.

Edicions anteriors

Amb el suport de:

Amb el suport de: