El Canal – Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona

El Canal és un Centre de Creació d’Arts Escèniques especialitzat en les arts vives i amb una mirada centrada en la comunitat d’artistes vinculats a la vida cultural gironina i saltenca. 

Situat a La Factoria Cultural Coma Cros de Salt, el centre es posa al servei de la comunitat professional i escènica local i global per acollir tota classe de formes artístiques, disciplines creatives, pràctiques experiencials i processos experimentals.

El Canal vol ser un espai d’intercanvi entre professionals i artistes i un lloc de trobada per a la multiplicitat de perfils artístics i de disciplines del món escènic, posant una atenció especial a la dramatúrgia i al circ.

Sempre des d’una consciència social local, el centre es mou pel treball en xarxa amb altres entitats del sector i del territori i aspira a convertir-se en un equipament de referència del nord de Catalunya i del sud d’Europa.

Teatre Municipal de Girona

El Teatre Municipal de Girona és un dels principals equipaments culturals de la ciutat de Girona. Es troba a la Plaça del Vi, al costat de l’Ajuntament. El teatre té un estil italià, amb l’escenari a un extrem i la planta de ferradura. Té dos pisos i un total de 778 localitats.

Per tal d’apropar les arts escèniques a tots els públics, disposa d’una programació  estable, plural i de qualitat que inclou espectacles de teatre, dansa, circ, música i òpera, així com cursos i conferències.

Escola Universitària ERAM 

Ubicada a La Factoria Cultural Coma Cros de Salt, l’Escola Universitària ERAM és una escola adscrita a la Universitat de Girona, que imparteix quatre graus oficials centrats en moda i creació escènica i audiovisual. Les aules pràctiques de l’ERAM són espais molt adequats per acollir processos creatius, dotats tècnicament i a tocar de l’equip de gestió del Festival Z.

Estudi Taller Carles Fontserè a Porqueres

L’Estudi Taller Carles Fontserè és un mas ubicat a l’entorn rural de Porqueres, al Pla de l’Estany. Allà, el cartellista, fotògraf, ninotaire, escenògraf i escriptor Carles Fontserè i Carrió va viure i treballar en la darrera etapa de la seva vida. Es tracta d’un entorn únic, replet d’objectes i records que permeten resseguir el periple vital d’un artista polifacètic.

Fotografia: ©Quim Roser- ACPC

©Quim Roser- ACPC

Centre Cívic Sant Narcís

El Centre Cívic Sant Narcís és un equipament municipal plenament consolidat al barri de Sant Narcís de Girona i amb una projecció destacada cap a la resta de la ciutat gràcies a la seva localització, la diversitat d’espais de què disposa i una programació extensa i variada, promoguda cada vegada més a partir de la iniciativa social i cultural.

El teatre del Centre Cívic de Sant Narcís és la sala amb més cabuda del centre i també el més polivalent. El seu aforament depèn del format de l’activitat que s’hi dugui a terme. Si es fa ús de les grades permet un aforament de 112 persones però sense grades i a peu dret l’aforament és de fins a 400 persones. L’espai inclou una platea, escenari, cabina tècnica, equipament audiovisual i de so i llums.