El Canal – Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona

El Canal és un Centre de Creació d’Arts Escèniques especialitzat en les arts vives i amb una mirada centrada en la comunitat d’artistes vinculats a la vida cultural gironina i saltenca. 

Situat a La Factoria Cultural Coma Cros de Salt, el centre es posa al servei de la comunitat professional i escènica local i global per acollir tota classe de formes artístiques, disciplines creatives, pràctiques experiencials i processos experimentals.

El Canal vol ser un espai d’intercanvi entre professionals i artistes i un lloc de trobada per a la multiplicitat de perfils artístics i de disciplines del món escènic, posant una atenció especial a la dramatúrgia i al circ.

Sempre des d’una consciència social local, el centre es mou pel treball en xarxa amb altres entitats del sector i del territori i aspira a convertir-se en un equipament de referència del nord de Catalunya i del sud d’Europa.

Teatre Municipal de Girona

El Teatre Municipal de Girona és un dels principals equipaments culturals de la ciutat de Girona. Es troba a la Plaça del Vi, al costat de l’Ajuntament. El teatre té un estil italià, amb l’escenari a un extrem i la planta de ferradura. Té dos pisos i un total de 778 localitats.

Per tal d’apropar les arts escèniques a tots els públics, disposa d’una programació  estable, plural i de qualitat que inclou espectacles de teatre, dansa, circ, música i òpera, així com cursos i conferències.

Escola Universitària ERAM 

Ubicada a La Factoria Cultural Coma Cros de Salt, l’Escola Universitària ERAM és una escola adscrita a la Universitat de Girona, que imparteix quatre graus oficials centrats en moda i creació escènica i audiovisual. Les aules pràctiques de l’ERAM són espais molt adequats per acollir processos creatius, dotats tècnicament i a tocar de l’equip de gestió del Festival Z.

Estudi Taller Carles Fontserè a Porqueres

L’Estudi Taller Carles Fontserè és un mas ubicat a l’entorn rural de Porqueres, al Pla de l’Estany. Allà, el cartellista, fotògraf, ninotaire, escenògraf i escriptor Carles Fontserè i Carrió va viure i treballar en la darrera etapa de la seva vida. Es tracta d’un entorn únic, replet d’objectes i records que permeten resseguir el periple vital d’un artista polifacètic.

Centre Cívic Sant Narcís

El Centre Cívic Sant Narcís és un equipament municipal plenament consolidat al barri de Sant Narcís de Girona i amb una projecció destacada cap a la resta de la ciutat gràcies a la seva localització, la diversitat d’espais de què disposa i una programació extensa i variada, promoguda cada vegada més a partir de la iniciativa social i cultural.

El teatre del Centre Cívic de Sant Narcís és la sala amb més cabuda del centre i també el més polivalent. El seu aforament depèn del format de l’activitat que s’hi dugui a terme. Si es fa ús de les grades permet un aforament de 112 persones però sense grades i a peu dret l’aforament és de fins a 400 persones. L’espai inclou una platea, escenari, cabina tècnica, equipament audiovisual i de so i llums.