Política de privacitat

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web i el domini www.festivalz.org pertanyen a la Fundació Privada Joan Bosch, amb domicili a la Ctra. de Santa Coloma 115, de Girona (CP 17005), tel. +34 972 402 258 i +34 972 401 300 i correu electrònic info@festivalz.org. El CIF de la Fundació Privada Joan Bosch és G17223736.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL 

La totalitat del contingut d’aquesta plana web, tant els logotips, els textos, les fotografies, els dissenys, les referències de productes o altres elements, així com l’estructura de la plana web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de la Fundació Privada Joan Bosch o de terceres persones amb qui la Fundació Privada Joan Bosch ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la plana web. La Fundació Privada Joan Bosch difon tota aquesta informació per mitjà de la seva plana web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i activitats. La Fundació Privada Joan Bosch adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de la Fundació Privada Joan Bosch.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS 

L’usuari d’aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. La Fundació Privada Joan Bosch no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a www.festivalz.org tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. La Fundació Privada Joan Bosch no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

La Fundació Privada Joan Bosch declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals s’hi pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta plana web. La funció dels enllaços introduïts a la plana web és la d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema tractat a la plana d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l’usuari a visitar les planes web de destí. La Fundació Privada Joan Bosch no és responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços que no són controlats ni verificats per la Fundació Privada Joan Bosch.

PROTECCIÓ DE DADES 

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal la Fundació Privada Joan Bosch informa que les dades personals recollides des d’aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament, sinó que seran utilitzades únicament per atendre les sol·licituds d’informació de les persones que s’adrecin a la Fundació Privada Joan Bosch per aquest mitjà. Únicament s’incorporaran als fitxers de la Fundació Privada Joan Bosch amb el consentiment previ dels interessats i en cap cas seran cedides a tercers sense aquest consentiment previ.

AUTORITZACIÓ PER A ENLLAÇAR AMB WWW.FESTIVALZ.ORG

Queda autoritzat l’establiment d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta plana web sempre que quedi visible, a la barra d’adreces de l’explorador, l’adreça real a la qual s’accedeix. L’enllaç podrà efectuar-se tot utilitzant l’adreça, el nom de l’empresa i/o altres paraules clau.

VÍDEOS INCRUSTATS DE YOUTUBE

La nostra pàgina web utilitza serveis de YouTube per a mostrar contingut de vídeo incrustat. En visualitzar aquests vídeos, poden recopilar-se dades sobre la seva activitat de navegació per part de YouTube, com a cookies i dades d’ús. Aquestes dades poden incloure la seva adreça IP, detalls del navegador, informació del dispositiu i altres dades d’ús que ajuden a YouTube a oferir i millorar els seus serveis.

Si us plau, tingui en compte que estem utilitzant la funcionalitat d’incrustat proporcionada per YouTube per a mostrar aquests vídeos en el nostre lloc web. Com a resultat, l’accés i la interacció amb aquests vídeos estan subjectes a les polítiques de privacitat i termes de servei de YouTube.

Li recomanem revisar la política de privacitat de YouTube per a obtenir més informació sobre com YouTube recopila i processa les seves dades quan interactua amb contingut incrustat. En continuar utilitzant el nostre lloc web i reproduir vídeos incrustats de YouTube, vostè accepta que YouTube pugui recopilar i processar les seves dades d’acord amb les seves polítiques de privacitat.