Festival Z

Des de la Fundació Privada Joan Bosch, titular de l’Escola Universitària ERAM, engeguem aquest projecte concebut com una aportació a l’ecosistema cultural gironí. Una iniciativa que es presenta com un efecte natural en l’evolució dels objectius i trajectòria d’aquesta fundació, centrada en la recerca, qualificació i professionalització en els àmbits de la cultura visual i escènica.

El Festival Z és una mostra d’arts en viu d’espectacles creats per i per a joves. Però també un espai de diàleg professional que fomenta la reflexió al voltant de la creació jove i que neix amb la voluntat de contribuir a la visibilització i a la professionalització de creadores i creadors escènics de menys de 30 anys.

Espais

El Canal - Centre d'Arts Escèniques Salt/Girona

Ubicació

El Canal – Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona forma part de la Factoria Cultural Coma Cros, un espai que ajunta diverses institucions culturals i educatives. El Canal és un centre nacional de producció i creació d’arts escèniques que formen part de la xarxa de centres públics, situat a Salt, Girona.

L’equipament està prenent una nova direcció artística centrada en l’acompanyament a companyies i persones creadores, promovent així un espai per a residències artístiques, mostres de work in progres i altres activitats vinculades a les arts escèniques.

Teatre Municipal de Girona

Ubicació

El Teatre Municipal de Girona el trobem situat a l’interior del mateix Ajuntament, davant la Plaça del Vi. El teatre segueix el model a la italiana, amb l’escenari a un extrem i la planta de ferradura. Compta amb dos pisos i un total de 778 localitats.

Amb l’objectiu d’apropar les arts escèniques a tots els públics, la programació és plural i de qualitat, amb espectacles de teatre, dansa, circ, música i òpera, a més de cursos i conferències.

Auditori de La Mercè

Ubicació

El Centre Cultural la Mercè és un equipament municipal polivalent i pluridisciplinar que gestiona una variada programació d’activitats culturals i que acull iniciatives diverses.

L’objectiu del centre és dotar la ciutat d’un espai obert a l’activitat cultural en el qual es faciliti el coneixement i es potenciï l’intercanvi entre artistes, intel·lectuals, estudiantat i públic en general. Un punt d’acollida per a totes les persones interessades en l’art i les lletres. Un indret que s’ofereix ple d’activitats per a la ment i els sentits.

Amb el suport de:

                  

                  

 

         

 

Mitjans col·laboradors:

           

Patrocinador: