9 juliol 2023 , 12:00 Sala d’acabats (Centre d’arts escèniques - El Canal) 6 €

Comprar entrades

Circ

Sinopsi: 

Proxima Centauri s’inspira en les fases de la vida d’una estrella, des del seu naixement fins a la seva mort en una particular explosió. Però també té a veure amb l’experiència d’un nen confós obsessionat amb l’astrofísica.

Aquesta peça combina el circ, el moviment i la música electrònica a través de diversos elements: una roda cyr, un terra ple de fulles, dos pèndols i aigua.

Durada: 50 minuts aprox.

Sense text

Funció accessible: aquest espectacle comptarà amb audiodescripció i una visita tàctil (touch tour) prèvia per l’espai escènic (11h). Les persones interessades poden inscriure’s adreçant-se al correu participacio@festivalz.org fins a 24 hores abans de l’espectacle.

Espectacle recomanat per a majors de 12 anys

Fitxa artística:

Idea Original: Oriol Borràs

Música: Oriol Borràs

Direcció externa: Sílvia Capell

Disseny de llums: Sergi Ruiz

Vestuari: Iker Nafta

Residències i suport: Centre d’arts escèniques El Canal, La Central del Circ, Fàbrica de creació Fabra i Coats, Teatre SAT!, Tub d’Assaig, C.IN.E. Sineu, FRAC de Fuenlabrada, Ca l’Estruch, Generalitat de Catalunya i Barcelona Crea 2022