9 juliol 2023 , 11:30 Passeig Teresa Pons Tomàs (Salt, davant del Centre d’Arts Escèniques El Canal) Gratuït

Dansa

Sinopsi: 

Picnic on the Moon té com a punt de partida una imatge. És el “tableau vivant’’ de dos individus al Sud de França passant la tarda al parc, gaudint d’un pícnic sota el sol amb una suau brisa que acaricia els seus cabells. Què passaria si de cop i volta s’adonessin que el sol en realitat és una bombeta i que aquella agradable brisa prové d’un ventilador? La peça explora el contrast entre la realitat aparentment perfecta amb un interior desert, un espai en el qual la línia divisòria entre realitat i falsedat s’ha difuminat.

Durada: 13 minuts

Sense text

Espectacle recomanat per a majors de 6 anys

Fitxa artística:

Direcció, creació i interpretació: Alexa Moya Panksep i Júlia Godino Llorens

Espai escènic i dramatúrgia: Júlia Godino i Alexa Moya

Col·laboració amb: The Blackyard Collective

Disseny d’il·luminació: Alexa Moya Panksep i Júlia Godino Llorens amb la col·laboració de Llorenç Parra

Agraïments a: Kavka, Escola de dansa Dansamar, Rosor Llorens Garangou, Machias Bosschaerts, Gallery Geukens & De Vil, Festival To Be, Geert Belpaeme, Sismògraf d’Olot, L’Estruch Fàbrica de Creació, DeSingel, Margot Masquelier, Anna Tejero i Iris Borràs