8 juliol 2023 , 10:00 Sala Kropotkin (Centre d’Arts Escèniques - El Canal) 6 €

Comprar entrades

Teatre

Assaig obert

Sinopsi: 

La Judit va ser aquella que va intentar comprendre el món on vivia mentre gastava les seves hores en una fàbrica, escoltant diàlegs sobre noves idees – feministes, anarquistes, espiritistes… – que finalment van generar una transformació radical en la seva manera d’encarar la vida. La Judit va ser aquella que, com moltes altres, es va empoderar i va intentar liderar un canvi cap a un món millor. 

La Judit va ser aquella que moltes de nosaltres encara som: enfrontades, infiltrades, escolades en un sistema que, malgrat la il·lusió que genera, ha anat fent-se cada vegada més gros i passant per sobre de totes aquelles que hem provat d’aturar-lo. Calla, Judit, calla no és un monòleg, és un diàleg, un enfrontament entre la paraula i la música que l’acompanya, l’acarona, l’alça, l’empeny i la pertorba.

Durada: 30 minuts

Idioma: català

Espectacle recomanat per a majors de 14 anys

Fitxa artística:

Dramatúrgia i direcció: Maria Cambil 

Intèrprets: Clàudia Ferrer, Carles Vidal

Espai sonor: Carles Vidal

Espai escènic i vestuari: Bernat Grau

Espai lumínic: Pep Arumí

Moviment: Laura Alcalà

Disseny gràfic: David Alsina

Fotografia: Iris Medina

Producció i distribució: MALSAI produccions

Amb el suport de: Festival Z i Centre d’Arts Escèniques El Canal