6 juliol 2023 , 21:00 Teatre Municipal de Girona 12 €

Comprar entrades

ESPECTACLE INAUGURAL FESTIVAL Z

Teatre musical

Sinopsi: 

La Petra, la Gina i la Mina, tres éssers estrambòtics, esbojarrats i addictes a tota mena de plaers i substàncies, es troben soles dins d’un local que han ocupat celebrant-hi una festa ininterrompuda durant més de quaranta dies. Les volen fer fora i la raó és ben simple: l’espai que fins ara els pertanyia l’ha adquirit una penya madridista per construir-hi el seu local al barri. Elles, però, no pensen sortir-ne tan fàcilment.

Norma és una peça de teatre musical, descarada i gamberra. Un espectacle que, en aquest món cada cop més retrògrad, on sembla que els moviments extremistes i més conservadors tenen més adeptes dia rere dia, s’abandera dels “menystinguts” i de la defensa de les llibertats.

Durada: 90 minuts (Inclou acció benvinguda + espectacle)

Idioma: català i castellà

Espectacle recomanat per a majors de 16 anys

Fitxa artística:

Creació: Companyia Massapà Bedbé

Intèrprets: Alexandre Ars, Gerard Franch i Carme Milán

Espai i tècnica: Joan Griset

Assessorament de vestuari: Marc Udina 

Assessorament de caracterització: Oriol Burés

Assessorament d’il·luminació: Manel Franch

Amb el suport de, Clara Mingueza, el Centre Cívic Parc Sandaru, Regina “La Reina” Ollé, El Casal d’Olesa de Montserrat i l’Institut del Teatre