9 juliol 2022 , 10:00 El Canal - Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona Gratis

COMPRAR ENTRADES

Descripció: 

En aquest apartat prometem ‘salseo’. Com que no hi ha una llei de teatre a Catalunya, ens n’hem inventat una. Us apunteu a acabar-la d’enllestir amb nosaltres?

El col·lectiu L’última merda i un grup de directors/es de Teatres Municipals de la província de Girona posen el focus en la relació entre programadors i companyies joves. Com hauria de ser aquesta relació? Com es podria regular? Com podem crear ponts des d’un context tant de compravenda com de les cures? I com hem d’entendre les particularitats, problemàtiques i possibilitats de cada agent des de l’escolta activa i el coneixement compartit? 

Si hi vols assistir com a professional, omple el formulari que trobaràs a la pàgina “Professionals”. 

 

Fotografia: ©Eva Freixa