7 juliol 2022 , 18:30 Plaça del Vi, Girona Gratis

Reserva la teva entrada per aquesta acció sorpresa: RESERVAR

Descripció: 

El Festival Z i Antenes. Connectant amb la cultura, presenten una acció de carrer sorpresa.

Tens ganes de saber què porten entre mans? Estigueu pendents de les xxss d’una i altra entitat!

Presentació del Festival Antenes i tret de sortida de 4 + 4 dies de programació cultural jove a la ciutat de Girona. Es tracta d’una programació produïda, organitzada i creada per joves dins el Festival Z i Antenes plena d’experiències inèdites. Amb la fermesa de deixar petjada i amb la voluntat d’establir Antenes en el temps, l’objectiu és enderrocar els murs de la comunicació en la cultura i fer una crida a la ciutadania local que vinguin a aquesta acció participativa. 

 

Durada: 90 min

 

Si hi vols assistir com a professional, omple el formulari que trobaràs a la pàgina “Professionals”.