9 juliol 2022 , 12:00 El Canal - Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona Gratis

COMPRAR ENTRADES

Descripció: 

Els avenços tecnològics marquen el ritme dels canvis de la humanitat. Però el progrés no sempre és sinònim de millora per a les persones. La cultura pot dialogar amb les noves tecnologies per acabar-se fusionant com una eina beneficiosa i transformadora per a la societat? En aquest segon Cercle explorarem el potencial de les noves tecnologies aplicades a les arts (escèniques) per a construir una escena més democràtica: accessible, inclusiva, participativa i sostenible.

Ponents: 

Clàudia Barberà

Directora de fotografia i il·lustradora. Forma part del projecte Nadir Cinema, un projecte educatiu que treballa l’educació audiovisual amb infants i joves.

Víctor Jiménez

Enginyer cultural i coordinador del projecte BitLab, cooperativa que treballa per a democratitzar l’accés a la cultura i la innovació a través de projectes comunitaris.

Lucía Mendoza

Gestora cultural responsable de Teatro Accesible a Catalunya. Des del 2017 ha treballat en projectes socials que fomenten l’accessibilitat i la diversitat en espais culturals tenint en compte les perspectives de gènere, intercultural i antiracista.   

 

Si hi vols assistir com a professional, omple el formulari que trobaràs a la pàgina “Professionals”.