9 juliol 2022 , 19:00 Auditori de La Mercè 12 €

COMPRAR ENTRADES

PROGRAMA DOBLE – Amb aquesta compra tens accés a la projecció del documental “Avui és demà” a les 19:00 h i a la funció de Que s’acabi el món és culpa meva de l’Associació La Intempèrie.

Sinopsi: 

Associació La Intempèrie presenta una peça teatral, Que s’acabi el món és culpa meva, que es va gestar abans, durant i després de la pandèmia. De fet, el període que inspira a les creadores i el moment en què se situa la història va ser justament el “durant”. És una peça que parla des del punt de vista d’una generació, la generació Z, que ha vist com moltes de les promeses de creixement i progrés es quedaven enrere, una generació angoixada per la sobreexplotació del planeta, però que es vol apropiar del destí que l’espera, tant a la seva generació com a les generacions futures. 

“Què faries si el món s’acabés d’aquí una hora?” és la premissa d’on surt la peça, presentant dues amigues, Marina i Vicky, que intenten aprofitar l’hora que els queda reflexionant sobre un futur que no saben si s’esdevindrà. I és que “quin lloc té l’esperança quan desapareix la certesa del demà?”.

 

Durada: 1 h

Idioma: català

Recomanat a partir dels 12 anys

 

Fitxa artística:

Dramaúrgia: Èlia Borràs, Berta Camps i Eva Ferré

Direcció: Paula Fossati

Ajudant de direcció: Èlia Borràs

Intèrprets: Berta Camps i Eva Ferré

Escenografia i vestuari: Natàlia Llovet

Construcció escenografia: Pep Aymerich

Il·luminació i so: Maria Cambil i Camille Latron

Tècnica de so: Camille Latron

Ajudant de tècnica: Miquel Lanao

Assessorament extern: Laura Pujol i Sílvia Escuder

Fotografia: Ona Vilar

Realitzador de video: Mosk Audiovisuals

Producció: Associació La Intempèrie

Amb el suport de l’Ayuntamiento de Celrà

 

ACTIVITAT RELACIONADAA partir de la tesi d’aquesta peça, l’alumnat de Batxillerat d’Arts Escèniques de La Salle de Girona i les persones usuàries del PIL (Salt), jovent d’entre 16 i 18 tutelat i extutelat per l’Administració de la Generalitat de Catalunya es retroben per a fer una nova peça escènica i documentar-ne el procés. El documental del procés també es podrà veure el dia 9 de juliol, a les 19:00 hores, a l’Auditori de La Mercè̀, just abans de la funció Que s’acabi el món és culpa meva

ACTIVITAT RELACIONADA – La peça escènica, representada per l’alumnat de Batxillerat d’Arts Escèniques de La Salle, es podrà veure el dia 3 de juny, a les 18:00 hores, al Teatre de Lloret de Mar.