9 juliol 2022 , 16:00 Sala Kropotkin (El Canal - Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona) 6 €

COMPRAR ENTRADES

L’accés a la Sala Kropotkin es fa pel parking de Carrer de Sant Dionís, 120. (A l’esquerra de la Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt)

Assaig obert

Sinopsi: 

Noves espiritualitats per a persones atees és un projecte escènic que neix de la voluntat d’indagar l’espiritualitat des d’una perspectiva atea o agnòstica. Qüestiona com algunes persones, encara que no s’identifiquin amb cap religió o creença metafísica, projecten fe en el destí, veneren personatges o no passen per sota d’escales obertes. Cia. Atzucac té l’objectiu d’abordar el tema des d’un punt de vista crític i irònic i, alhora, acompanyar el procés de creació d’un treball de camp aprofundit i curós. Fan investigació amb un llenguatge híbrid i transdisciplinari que aconsegueix que el públic sigui un aliat i l’escenari un espai de joc. 

No és la primera vegada que Cia. Atzucac trepitja els escenaris del Festival Z. L’any passat ja hi va presentar la peça Entre poliéster en una modalitat d’exhibició i, enguany, s’hi podrà veure el resultat d’aquesta residència artística portada a terme a El Canal – Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona. 

 

Durada: 25 min (aprox.)

Idioma: català

Apte per a tots els públics

 

Fitxa artística:

Creació, direcció i dramatúrgia: Eva Grabuleda, Dolça Alcanyís i Aram Pou

Intèrprets: Eva Grabuleda, Dolça Alcanyís i Aram Pou

Espai sonor: Eva Grabuleda, Dolça Alcanyís i Aram Pou