8 juliol 2022 , 21:00 Teatre Municipal de Girona 12 €

COMPRAR ENTRADES

L’accés es fará per la Plaça Pallol.

Sinopsi: 

Durant l’any 2018, va morir una mitjana de 2 persones al dia a les aigües de l’estret de Gibraltar. Des de 2014, han mort 23.312 persones. L’estret és una de les rutes migratòries més utilitzades i cada any arriben milers de persones a la costa, com ara el protagonista d’aquest monòleg, Ibrahima Diallo. Aquest jove va aconseguir creuar l’estret l’any 2018 i ara és entrenador de futbol infantil a Sabadell i, alhora, es dedica a aquest projecte: Meta. 

Aquest monòleg documental visibilitza la situació de persones com Ibrahima, però ho fa posant el focus d’atenció en la història mediàtica del nedador David Meca, i en les adversitats que va haver d’afrontar quan va creuar l’estret tres vegades seguides l’any 2008.

Quan acaba el monòleg, Ibrahima Diallo ofereix un debat post funció per donar peu al públic a expressar inquietuds, dubtes i opinions, i així poder interactuar i conèixer amb més profunditat la història de l’Ibrahima, però també la de moltes altres persones que passen desapercebudes durant el monòleg. 

 

Durada: 45 min (+15 min debat post-funció)

Idioma: català

Recomanat a partir de los 9 anys

 

Fitxa artística:

Direcció: Cicuta

Dramatúrgia: David Font

Text: Adrià Aparicio

Intèrpret: Ibrahima Diallo

Producció: Cicuta