9 juliol 2022 , 19:00 Auditori de La Mercè 12 €

COMPRAR ENTRADES

PROGRAMA DOBLE – Amb aquesta compra tens accés a la projecció del documental i a la funció de Que s’acabi el món és culpa meva de l’Associació La Intempèrie a les 19:00 h.

Sinopsi: 

Que s’acabi el món és culpa meva és la frase que activa una de les peces programades en el Festival Z 2022, a càrrec de l’Associació La Intempèrie. Però també és una sentència / provocació que la jove cineasta Marta Ribas ha volgut posar en dubte en aquest documental centrat en les perspectives de futur d’un grup de joves.  Hi ha estudiants del batxillerat escènic de La Salle a Girona, persones usuàries del programa d’Inserció Laboral (PIL – Salt) i altres joves de Salt i Girona que, juntament amb les persones integrants de l’Associació La Intempèrie, han col·laborat en la construcció d’aquest material audiovisual amb les seves reflexions.

 

Durada: 20 min (aprox.)

Idioma: català i castellà

Apte per a tots els públics

 

Fitxa artística:

Direcció, guió i muntatge: Marta Ribas

Protagonistes: alumnes del Batxillerat d’Arts Escèniques de La Salle (Mariona Bartomeu, Adriana Comas, Alejandro Cruz, Martí Esgleyes, Lucía González, Aniol Guardia, Elisenda Ponsi, Berta Rosell, Marta Sahun, Emma Sayer i Jan Schreuder), Professora dels alumnes (Anna Torres), usuaries del PIL (Salt), Jordi Cumaleras i Aïna R. Marès. 

Direcció de so: Eulàlia Pradas

Producció: Festival Z 2022

ACTIVITAT RELACIONADAPeça Avui és demà de l’alumnat de Batxillerat d’Arts Escèniques de La Salle i les usuàries del PIL (Salt), que es podrà veure el dia 3 de juny, a les 18:00 hores, al Teatre de Lloret de Mar.

ACTIVITAT RELACIONADALa peça teatral, Que s’acabi del món és culpa meva, de l’Associació La Intempèrie, que ha inspirat el projecte de l’alumnat de La Salle i les persones usuàries del PIL, es podrà veure durant el festival el dissabte 9 de juliol, a les 19:00 hores, al Auditori de La Mercè després de la projecció del documental.