9 juliol 2022 , 21:00 Teatre Municipal de Girona 12 €

COMPRAR ENTRADES

L’accés es fará per la Plaça Pallol.

Sinopsi: 

Cry Babies explica la història d’una adolescent protagonista d’un episodi de violència en el seu institut, i a partir d’aquest fet es van sorgint qüestions que giren al voltant del que és ser adolescent i jove en las societat actual. “Què és el que porta una noia al límit?”, “quin nivell de responsabilitat hi té la família, el centre educatiu, la tecnologia, la pressió dels cànons de bellesa establerts, els mitjans de comunicació, el polític que retalla en educació, la precarietat, l’educació o ella mateixa?” o “com hem d’afrontar la violència juvenil?” són algunes de les preguntes que les creadores i creadors plantegen per tal de “contraposar discursos i volent posar el jovent al centre del debat.” 

The Followers.Co defineix la seva peça com una comèdia àcida en clau de fals documental que es podria catalogar de moltes maneres, ja que s’hi fusionen vlogs, maquetes, música, cos, humor trash i interacció amb el públic. 

 

Durada: 1 h

Idioma: català i castellà

Recomanat a partir dels 16 anys

 

Fitxa artística:

Dramatúrgia: Andrea Monje i Laura Riera (The Followers.Co)

Intèrprets: Andrea Monje, Laura Riera, Pol de la Rosa i Laura Roqué

Cos i moviment: Bruna Artigal

Escenografia i vestuari: Núria Mallofré

Cap tècnic: Sergio Roca Saiz

Mitjans digitals: Andrea Monje

Ajudant de producció: Roger Vidal

Coproducció: Antic Teatre, Quinzena de Dansa Metropolitana i The Followers.Co