3 juny 2022 , 19:45 Teatre de Lloret de Mar Gratis

Sinopsi:

Presentació d’un projecte que neix de la col·laboració entre l’Associació La Intempèrie, l’alumnat de Batxillerat d’Arts Escèniques de La Salle de Girona i jovent d’entre 16 i 18 anys tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya (projecte PIL de Salt). 

 

Durada: 10 min

Espectacle sense text

Apte per a tots els públicsFitxa artística:

Direcció: Aïna R. Marès i Jordi Cumaleras León

Intèrprets: Mariona Bartomeu, Adriana Comas, Alejandro Cruz, Martí Esgleyes, Lucía González, Aniol Guardia, Elisenda Ponsi, Berta Rosell, Marta Sahun, Emma Sayer i Jan Schreuder

Professora dels alumnes: Anna Torres

 

ACTIVITAT RELACIONADA – El procés de creació ha estat documentat i el mateix dia 9 de juliol, a les 19:00 hores, es podrà veure la projecció del documental que també s’ha realitzat a l’Auditori de La Mercè.

ACTIVITAT RELACIONADAAquest projecte està creat a partir de la tesi de la peça Que s’acabi el món és culpa meva, de l’Associació La Intempèrie, que es podrà́ veure el dia 9 de juliol, a les 19:00 hores, a l’Auditori de La Mercè després de la projecció del documental Avui és demà.